Programi

Skema Programore

E Hënë

06:00 – 08:00  Programi i Mengjesit

08:00 – 08:05 Lajmet e mengjesit

08:05 – 10:00 Vazhdim Programi i Mengjesit/Muzike e zgjedhur

10:00 – 10:05 – Lajmet

10:05 – 12:00  Muzikë  e zgjedhur e shoqeruar me informacione dhe marketing

12:00 -12.05    Lajmet e mesditës

12:05 – 13:00   Mesdita në Radio Ulpiana /Program informativ/kontaktues

13:00 – 15.00   Muzikë e zgjedhur e shoqëruar me informacione dhe marketing

15.00-15:05     Lajmet

15:05 – 18:00   Muzikë,marketing

18:00 – 19:00 Ora e pasditës/informativ/kontaktues

19:00 – 19:05   Lajmet e mbremjes

19:05-20:00    Muzikë me marketing

20:00 – 20:05 Lajmet

20:05 – 21:00 Muzikë dhe marketing

21:00 – 23:00 Programi i natës (R)

23:00 – 23:05  Lajme shkurt


23:05 – 00:00 Vazhdimi i Programit te nates

00:00 – 06:00 Per nate te mire-muzike nga te gjitha zhanret

E Martë

06:00 – 08:00  Programi i Mengjesit

08:00 – 08:05 Lajmet e mengjesit

08:05 – 10:00 Vazhdim Programi i Mengjesit/Muzike e zgjedhur

10:00 – 10:05 – Lajmet

10:05 – 12:00  Muzikë  e zgjedhur e shoqeruar me informacione dhe marketing

12:00 -12.05    Lajmet e mesditës

12:05 – 13:00   Mesdita në Radio Ulpiana /Program informativ/kontaktues

13:00 – 15:00   Muzikë e zgjedhur e shoqëruar me informacione dhe marketing

15:00-15:05     Lajmet

15:05 – 18:00   Muzikë,marketing

18:00- 19: 00  Ora e pasditës/informativ/kontaktues

19:00 – 19:05   Lajmet e mbremjes

19:05-20:00    Muzikë me marketing

20:00 – 20:05 Lajmet

20:05 – 21:00 Muzikë dhe marketing

21:00 – 23:00 Programi i natës (R)

23:00 – 23:05  Lajme shkurt

23:05 – 00:00 Vazhdimi i Programit te nates

00:00 – 06:00 Per nate te mire-muzike nga te gjitha zhanret

E Mërkurë

06:00 – 08:00  Programi i Mengjesit

08:00 – 08:05 Lajmet e mengjesit

08:05 – 10:00 Vazhdim Programi i Mengjesit/Muzike e zgjedhur

10:00 – 10:05 – Lajmet

10:05 – 12:00  Muzikë  e zgjedhur e shoqeruar me informacione dhe marketing

12:00 -12.05    Lajmet e mesditës

12:05 – 13:00   Mesdita në Radio Ulpiana /Program informativ/kontaktues

13:00 – 15:00   Muzikë e zgjedhur e shoqëruar me informacione dhe marketing

15:00-15:05     Lajmet

15:05 – 18:00   Muzikë,marketing

18:00- 19: 00  Ora e pasditës/informativ/kontaktues

19:00 – 19:05   Lajmet e mbremjes

19:05-20:00    Muzikë me marketing

20:00 – 20:05 Lajmet

20:05 – 21:00 Muzikë dhe marketing

21:00 – 23:00 Programi i natës (R)

23:00 – 23:05  Lajme shkurt

23:05 – 00:00 Vazhdimi i Programit te nates

00:00 – 06:00 Per nate te mire-muzike nga te gjitha zhanret

E enjte

06:00 – 08:00  Programi i Mengjesit

08:00 – 08:05 Lajmet e mengjesit

08:05 – 10:00 Vazhdim Programi i Mengjesit/Muzike e zgjedhur

10:00 – 10:05 – Lajmet

10:05 – 12:00  Muzikë  e zgjedhur e shoqeruar me informacione dhe marketing

12:00 -12.05    Lajmet e mesditës

12:05 – 13:00   Mesdita në Radio Ulpiana /Program informativ/kontaktues

13:00 – 15.00   Muzikë e zgjedhur e shoqëruar me informacione dhe marketing

15:00-15:05     Lajmet

15:05 – 18:00   Muzikë,marketing

18:00- 19: 00  Ora e pasditës/informativ/kontaktues

19:00 – 19:05   Lajmet e mbremjes

19:05-20:00    Muzikë me marketing

20:00 – 20:05 Lajmet

20:05 – 21:00 Muzikë dhe marketing

21:00 – 23:00 Programi i natës -foklori yne/kontaktues /

23:00 – 23:05  Lajme shkurt

23:05 – 00:00 Vazhdimi i Programit te nates

00:00 – 06:00 Per nate te mire-muzike nga te gjitha zhanret

E Premte

06:00 – 08:00  Programi i Mengjesit

08:00 – 08:05 Lajmet e mengjesit

08:05 – 10:00 Vazhdim Programi i Mengjesit/Muzike e zgjedhur

10:00 – 10:05 – Lajmet

10:05 – 12:00  Muzikë  e zgjedhur e shoqeruar me informacione dhe marketing

12:00 -12.05    Lajmet e mesditës

12:05 – 13:00   Mesdita në Radio Ulpiana /Program informativ/kontaktues

13:00 – 15:00   Muzikë e zgjedhur e shoqëruar me informacione dhe marketing

15:00-15:05     Lajmet

15:05 – 18:00   Muzikë,marketing

18:00- 19: 00  Ora e pasditës/informativ/kontaktues

19:00 – 19:05   Lajmet e mbremjes

19:05-20:00    Muzikë me marketing

20:00 – 20:05 Lajmet

20:05 – 21:00 Muzikë dhe marketing

21:00 – 23:00 Programi i natës Kontaktues /Loja shperblyese/shoqeruar me pershendetje

23:00 – 23:05  Lajme shkurt

23:05 – 00:00 Vazhdimi i Programit te nates

00:00 – 08:00 Per nate te mire-muzike nga te gjitha zhanret

E Shtunë

08:00 – 08:05 Lajmet e mengjesit

08:05 – 10:00 Programi i Mengjesit

10:00 – 10:05 – Lajmet

10:05 – 11:00  Muzikë  e zgjedhur e shoqeruar me informacione dhe marketing

11:00 – 12: 00 Program per bujqesi/ekonomi

12:00 – 12:05   Lajmet

12:05 – 13:00   Mesdita në Radio Ulpiana /Program informativ/kontaktues

13:00 – 15:00   Muzikë e zgjedhur e shoqëruar me informacione dhe marketing

15:00 – 15: 05 Lajmet

15:05 – 19:00   Muzikë,marketing

19:00 – 19:05   Lajmet e mbremjes

19:05-20:00    Muzikë me marketing

20:00 – 20:05 Lajmet

20:05 – 21:00 Muzikë dhe marketing

21:00 – 23:00 Programi i natës Tematik /Kontaktues /Pershendetes

23:00 – 23:05  Lajme shkurt

23:05 – 00:00 Vazhdimi i Programit te nates

00:00 – 08:00 Per nate te mire-muzike nga te gjitha zhanret

E Dielë

08:00 – 08:05 Lajmet e mengjesit

08:05 – 10:00  Programi i Mengjesit

10:00 – 10:05   Lajmet

10:05 – 11:00 Vazhdimi i Programit te mengjesit

11:00 -12.00    Program për fëmijë

12:00 – 12:05   Lajmet

12:05 – 14:00   Mesdita në Radio Ulpiana /E diela Folklorike/

14:00 – 15:00   Muzikë e zgjedhur e shoqëruar me informacione dhe marketing

15:00 – 15:05 Lajmet

15:05 -16:00   Sporti ne Radio Ulpiana

16:00 – 16:30 Muzikë|Martketing

16:35 – 19:00   Muzikë,marketing

19:00 – 19:05   Lajmet e mbremjes

19:05-20:00    Muzikë me marketing

20:00 – 20:05 Lajmet

20:05 – 21:00 Muzikë dhe marketing

21:00 – 23:00 Programi i natës me mysafir te ftuar/Kontatkues /Pershendetes

23:00 – 23:05  Lajme shkurt

23:05 – 00:00 Vazhdimi i Programit te nates

00:00 – 06:00 Per nate te mire-muzike nga te gjitha zhanret