Kontakt

Pë JU -RADIO ULPIANA-PRISHTINË- REPUBLIKA E KOSOVËS

Kontaktet:

Telefonat: 00383 38 410 045; 📲Mobil dhe viber Studio 00383 46 180 858 ,

email: info@radioulpiana.net

skype : info@radioulpiana.net

Facebook: Radiio Ulpiana

Facebook Radio Page: Radio Ulpiana

🎙️Ju mirepresim 🔈🖱️💻www.radioulpiana.net