TOP LAJME

TRAGJEDI: POLICJA MBYT PRINDERIT, DY VELLEZERIT DHE VET-VETEN.

By on 18/02/2020

Sot, ne mesdite ne Gjilan, Prokuroria Themelore raportoi se ne oren 13:00 nga nje person zyrtar jane vrare 4 persona si dhe vet-vetja.

Kater personat ishin familjaret e saj prinderit (nena dhe babai) dhe dy vellezerit e saj. Mësohet se e dyshuara V.B, ishte suspenduar nga detyra si police që kishte mbajtur më herët për shkak të disa problemeve psikike.

Gjithashtu, dhe Lutfi Haziri i perlotur tha:
“Është tronditës lajmi që ka ndodhur në mesdite sot në Gjilan, jo vetëm familja Bllaca, por i gjithë Gjilani është në ditë zie. Tragjedia që po kalojmë është nën hetime nga prokuroria e shtetit, forenzika, policia e shteti janë duke e zbardhur. Ju kisha lut që të gjithë ta transmetoni ngjarjen siç ka ndodhë. Është shuar një familje, është tragjedia më e madhe që ka mundur t’i ndodhë dikujt, kanë qenë familje jashtëzakonisht e ndershme, por jeta dhe problemet që kanë pasur kanë shkaktuar këtë tragjedi, dhe zbardhja e rastit na çliron nga kjo dhimbje, kanë qenë njerëz të ndershëm”.

Ndersa Prokurori Kadriu tha se dyshohet se vrasja u krye me armë të policisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.