TOP LAJME

ARILENA ARA FITUESE E ‘Festivalit të këngës’

By on 23/12/2019

“Nuk bëj muzikë për të fituar çmime, i kam dedikuar jetën muzikës, këndoj gjithmonë për të tjerët”


Arilena Ara u zgjodh fituesja e Festivalit të Këngës’58. Morri cmimin me shumë emocione duke shperthyer në lotë gëzimi. Ajo do të shkojë në EUROVISION 2020 që do të përfaqësoj Shqipërinë.

“Nuk bëj muzikë për të fituar çmime, i kam dedikuar jetën muzikës, këndoj gjithmonë për të tjerët” – Arilena Ara.

“Shkruam një këngë për Lindon Berishën, këngë për jetën time, kam qeshuar, jam gëzuar jam në ankth
jam e emocionuar sepse kam mamin në sallë për herë të parë, kam familjen time, miqtë që më ndjekin prej televizionit, falendëroj gjithë bashkëpuntorët e mi” – Arilena Ara.

Ne e përgëzojmë dhe i urojmë fatë në EUROVISION 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published.