TOP LAJME

SOT finalja e ‘Festivalit të Këngës’, për të vazhduar në EUROVISION 2020.

By on 22/12/2019

Sot 22.12.2019 do të mbahet finalja e ‘Festivalit të Këngës’, në Pallatin e Kongreseve.

Sonte, do të performojn gjithsej 12 artistë, dhe do të zgjidhet një fitues.

Fituesi që do të zgjedhet sonte, do të kualifikohet të marrë pjesë në EUROVISION 2020 , ku do të mbahet në Rotterdam në Holand, dhe fillon me 12 Maj 2020 dhe perfundon me 16 Maj 2020.

Deri më tani artistët më të perfolur dhe me shumë klikime janë artistet: Elvana Gjata “Me tana” (3.1 klikime ne youtube) dhe Arilena Ara “Shaj” (616 mijë klikime ne youtube). https://www.youtube.com/watch?v=wPIX3jhXxsE
https://www.youtube.com/watch?v=LHvfwuAGLgU

Leave a Reply

Your email address will not be published.