Qytetarët në Bllacë presin me orë të tëra per kalim te kufirit

By on 13/06/2019

Qytetarët e Kosovës dhe të Maqedonisë së Veriut po presin me orë të tëra të kalojnë pikën kufitare në Bllacë. Kolona e veturave dhe kamionëve arrin madje në kilometra.

Pritjet më të gjata regjistrohen në pikën kufitare Bllacë, ndërsa për shkak të punimeve rekorde te një pjesë e vogël të rrugës në Mumin Potok, kolona e veturave dhe kamionëve po bën të keqtrajtohen qytetarët në këto temperatura të larta.

Kaosi nuk është vetëm sot, por ka disa ditë që asnjë institucion nuk ndërmerr masa për tejkalimin e trafikut të ngarkuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *